KUNSTROUTE LOSSER OVERDINKEL
 
14 en 15 MEI 2011 van 11.00-17.00 uur 


In het weekend van 14 en 15 mei 2011 organiseert een groep van tien professioneel beeldende kunstenaars uit Losser en Overdinkel, en 16 gastexposanten, een inspirerende ontmoeting tussen publiek en kunstenaars langs ateliers en diverse andere en buiten-locaties. Dit 2 dagen durende evenement is geen gewone kunstroute, maar een unieke kans om de werkomgeving van de beeldende kunstenaars binnen te stappen en te verkennen.   

Zij presenteren dit weekend hun nieuwste werken; hedendaagse kunst, variŽrend van abstract tot figuratief. Door de diversiteit van de deelnemers is een breed scala aan technieken te bewonderen.

 Nieuw dit jaar is de buitenkunst. De combinatie van kunst en een rit per auto of fiets door het Twentse landschap garandeert een interessante ervaring. 

De route slingert door het landschap, waar kunst is te zien op boerenerven, in weilanden en in kleine bosperceeltjes. Er zullen een 50-tal lange gekleurde banners in Losser en Overdinkel en in het buitengebied hangen die tevens de route aangeven.

Verder wordt er in de protestantse kerk het werk van diverse gastexposanten getoond.

In de Martinusschool te Losser is beeldende kunst te zien en 4 leerlingen van het ROC Enschede afdeling modevormgeving zullen hun eindexamenwerk tonen.

 De route is verkrijgbaar bij restaurant De Oude Apotheek, Teylerstraat 4 te Losser, start en informatiepunt.

 

  Voor meer informatie:

  www.kunstroutelosseroverdinkel.nl